Agenda

Lorelei festival    Vuurritueel Vrouwlijke Vrolijkheid 11 t/m 16 juli

Tijdens het festival geven we twee keer het Vuurritueel Vrouwlijke Vrolijkheid. Het ritueel nodigt je uit om je te openen voor je eigen vrolijkheid. Helemaal zoals jij bent. We komen samen rondom een Vuur dat we laten spetteren en spatteren. Baubo, de godin van de helende lach, leidt ons naar onze vrolijkheid. De rituele bedding voert ons voorbij onze dagelijkse gewoontes zodat we de vrijheid van de helende lach ervaren van diep van binnen uit.

Zweethut    9 september     Twello

Na een jaar van bezinning, verdieping, vrolijkheid en nog meer van dat moois, is het nu weer tijd voor een Zweethut!

Met als thema, jawel! een nieuw begin.

https://hipsy.nl/event/21648-zweethut-een-nieuw-begin

ZieleVuur Ritueel     24 september    Amsterdam

De wisseling van seizoenen zijn mooie momenten in het jaar om even stil te staan ​​en te onderzoeken hoe het met je gaat en te herkennen wat er in je leeft.
Het ritueel nodigt je uit om dingen te transformeren en los te laten wat je niet langer dient en dat uit te nodigen wat je voedt.
In september gaan we over van de zomer naar herfst; de zon bereikt haar laagste stand en schijnt haar gedempte licht op alles.

ZieleVuur Ritueel     10 december    Amsterdam

De wisseling van seizoenen zijn mooie momenten in het jaar om even stil te staan ​​en te onderzoeken hoe het met je gaat en te herkennen wat er in je leeft.
Het ritueel rond het vuur nodigt je uit om dingen te transformeren en los te laten wat je niet langer dient en dat uit te nodigen wat je voedt.
We staan stilbij de overgang van herfst naar winter.